Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g1602g1041kcal27.2g192.2g0g0g
Vesi2135g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1068g675kcal32g51.2g37.4g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g641g641kcal121.7g0g14.1g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g214g357kcal5.6g12.4g32g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g21g47kcal3.6g3.6g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g5521kcal380.2g518.8g170.8g0.2g
Valittu annoskoko5680g2761kcal190.1g259.4g85.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna2840g1380kcal95.1g129.7g42.7g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653