Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g409g2986kcal4.1g4.1g327.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1496g5131kcal152.4g1046.8g17.9g52.3g
Sokeri 1304g5292kcal0g1302.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu51g41kcal0.9g9.1g0.4g1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g51g186kcal1.8g40.7g1.8g0g
Neilikka, annos 4g26g93kcal0.9g20.3g0.9g0g
Leivinjauhe 51g90kcal2.7g19.3g0g0.3g
Puolukkasurvos sokeroimaton 767g298kcal3.4g52.2g3.8g19.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1534g506kcal50.6g75.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11376g29246kcal433.6g5140.4g704g147g
Valittu annoskoko5688g14623kcal216.8g2570.2g352g73.5g
Annoskoko puolitettuna2844g7312kcal108.4g1285.1g176g36.8g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154