Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1500g2490kcal285g0g150g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Jauhelihamauste, annos 15g90g2.7kcal0g0.9g0.9g0g
Paseerattu tomaatti rainbow1200g420kcal12g82.8g6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl600g510kcal8.4g26.4g42g0g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g1800g6030kcal234g1224g27g115.2g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11376g20654kcal1103g2729.8g605g251.2g
Valittu annoskoko5688g10327kcal551.5g1364.9g302.5g125.6g
Annoskoko puolitettuna2844g5163kcal275.8g682.5g151.3g62.8g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145