Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala1952g4998kcal181.6g898g31.2g195.2g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio892g2586kcal303.2g0g151.6g0g
Tonnikala vedessä 1350g1410kcal302.9g0g20.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki964g771kcal125.3g19.3g19.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 530g666kcal58.3g1.4g47.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11376g20861kcal1942.6g1837.4g540.2g390.4g
Valittu annoskoko5688g10430kcal971.3g918.7g270.1g195.2g
Annoskoko puolitettuna2844g5215kcal485.7g459.4g135.1g97.6g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375