Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g1198g4433kcal70.7g419.3g275.6g25.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g2396g647kcal31.2g115g4.8g40.7g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1123g3033kcal202.2g22.5g235.9g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.4g0g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma599g719kcal19.2g27g59.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 300g376kcal32.9g0.8g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11376g18826kcal713.8g1267.2g1206.6g134.2g
Valittu annoskoko5688g9413kcal356.9g633.6g603.3g67.1g
Annoskoko puolitettuna2844g4707kcal178.5g316.8g301.7g33.6g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158