Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus180g126kcal28.8g0g0.5g0g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 38g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g63kcal4.3g0g5g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 23g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1139g464kcal70g15g11.4g5.6g
Valittu annoskoko569g232kcal35g7.5g5.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna285g116kcal17.5g3.8g2.9g1.4g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612