Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu150g300kcal19.5g4.3g24g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)139g49kcal1.4g9.6g0.7g1.9g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Paprika, punainen30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Paprika vihreä 30g6.4kcal0.3g0.7g0.1g0.6g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1139g826kcal46.6g49.2g50.4g13g
Valittu annoskoko569g413kcal23.3g24.6g25.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna285g207kcal11.7g12.3g12.6g3.3g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889