Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 45g168kcal10.1g0g14.4g0g
Pekoni, Euroshopper27g76kcal4.3g0.3g6.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 338g749kcal59.2g0g57.5g0g
Kananmuna kuoreton 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 56g220kcal1.2g1.2g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1138g2588kcal162.6g8.6g214g2g
Valittu annoskoko569g1294kcal81.3g4.3g107g1g
Annoskoko puolitettuna285g647kcal40.7g2.2g53.5g0.5g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809