Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha187g311kcal35.6g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kidneypapu, suolaliemessä90g99kcal7g16.2g0.4g7.2g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g79g61kcal4g9g0.9g3.9g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g187g47kcal2.4g7.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1139g1114kcal98.6g68.4g48.2g23g
Valittu annoskoko569g557kcal49.3g34.2g24.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna285g279kcal24.7g17.1g12.1g5.8g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502