Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g281g509kcal66.1g12.1g21.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl7.3g64kcal0g0g7.3g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g112g38kcal0.2g8g0.3g2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.1g8.7kcal0.3g0.6g0.6g0g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g112g39kcal0g4g0g0g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1138g1397kcal136.6g63.4g60.2g6.6g
Valittu annoskoko569g699kcal68.3g31.7g30.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna285g349kcal34.2g15.9g15.1g1.7g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700