Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Herkkusieni 22g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.2g1.7kcal0g0.4g0g0g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 6.6g4kcal0.3g0.6g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g20g69kcal0.7g16.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1139g207kcal6.2g41.8g0.8g4.8g
Valittu annoskoko570g103kcal3.1g20.9g0.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna285g52kcal1.6g10.5g0.2g1.2g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258