Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka704g70kcal7.7g5.6g1.4g7g
Punasipuli, kuorittu, 100g512g138kcal6.7g24.6g1g8.7g
Paprika keltainen 864g260kcal8.1g44.1g1.7g17.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1920g390kcal11.5g73g5.8g26.9g
Kurkku, tuore896g90kcal5.4g15.1g0.9g6.3g
Fetajuusto, Milbona800g2240kcal160g4g176g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11392g6377kcal398.8g332.8g373.6g132.4g
Valittu annoskoko5696g3188kcal199.4g166.4g186.8g66.2g
Annoskoko puolitettuna2848g1594kcal99.7g83.2g93.4g33.1g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656