Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2129g3535kcal404.6g0g212.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1597g479kcal73.5g30.3g4.8g25.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)639g1725kcal191.6g0g108.6g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1331g1996kcal21.3g46.6g199.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11392g15470kcal1382g153.8g1051.8g51.2g
Valittu annoskoko5696g7735kcal691g76.9g525.9g25.6g
Annoskoko puolitettuna2848g3868kcal345.5g38.5g263g12.8g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667