Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)3202g10245kcal320.1g2016.9g73.6g448.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1734g5950kcal176.7g1213.9g20.8g60.7g
Ohrajauho 147g480kcal12.1g94.5g2.9g11.2g
Siirappi, tumma320g1025kcal0.3g236.9g0g0g
Rypsiöljy 240g2123kcal0g0g240.1g0g
Suola, annos 3g53g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11392g39647kcal1018.4g7124.4g674.8g1040.2g
Valittu annoskoko5696g19823kcal509.2g3562.2g337.4g520.1g
Annoskoko puolitettuna2848g9912kcal254.6g1781.1g168.7g260.1g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154