Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)449g1662kcal62.9g247.1g35.9g49.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Sokeri 257g1042kcal0g256.5g0g0g
Voi 321g2328kcal3.8g1.3g260.9g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2567g1147kcal4.9g241.8g2.6g46.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Leivinjauhe 3.2g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 481g1652kcal49g336.9g5.8g16.8g
Sokeri 161g651kcal0g160.3g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)449g1662kcal62.9g247.1g35.9g49.4g
Kananmuna kuoreton 353g504kcal44.1g1.1g36.2g0g
Voi 642g4656kcal7.6g2.6g521.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11392g30721kcal470.8g3017.4g1798.2g323.6g
Valittu annoskoko5696g15360kcal235.4g1508.7g899.1g161.8g
Annoskoko puolitettuna2848g7680kcal117.7g754.4g449.6g80.9g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918