Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali6.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g6.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g41kcal2.8g3g1.4g1g
Valittu annoskoko57g21kcal1.4g1.5g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g10kcal0.7g0.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g36kcal2.5g2.6g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712