Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali26g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 7.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.5g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)1.9g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Siirappi 0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Ohrasuurimo 1.6g5.1kcal0.1g1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 6.6g5.3kcal0.1g1.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g90kcal5g7.6g4g1.8g
Valittu annoskoko57g45kcal2.5g3.8g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal1.3g1.9g1g0.5g
Arvot/100g100g79kcal4.4g6.7g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704