Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Paprika, punainen4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto10g29kcal2g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g21g80kcal1.3g6.2g5.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g298kcal12.8g13.4g21.4g1.2g
Valittu annoskoko57g149kcal6.4g6.7g10.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g75kcal3.2g3.4g5.4g0.3g
Arvot/100g100g262kcal11.2g11.8g18.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295