Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.5g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Grahamjauho 4.6g15kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Neljänviljanhiutale 1.2g4.1kcal0.1g0.7g0g0.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g5.2g22kcal0.2g4.7g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 19g5kcal0.6g0.6g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g4.2g23kcal0.3g2.4g0.2g0g
Raparperi 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g274kcal4.2g27.6g13.2g1.6g
Valittu annoskoko57g137kcal2.1g13.8g6.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g69kcal1.1g6.9g3.3g0.4g
Arvot/100g100g240kcal3.7g24.2g11.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044