Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka13g40kcal1.3g8g0.3g2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g80kcal2.6g16g0.6g4g
Valittu annoskoko57g40kcal1.3g8g0.3g2g
Annoskoko puolitettuna29g20kcal0.7g4g0.2g1g
Arvot/100g100g70kcal2.3g14g0.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742