Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green6.3g20kcal1.5g3.1g0.1g0.8g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g6.3g10kcal0.5g0.3g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g88kcal4.2g8.2g3.8g2.2g
Valittu annoskoko57g44kcal2.1g4.1g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal1.1g2.1g1g0.6g
Arvot/100g100g77kcal3.7g7.2g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764