Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Herne, kuivattu, Rainbow10g28kcal1.7g6.2g0.1g1g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia7.8g11kcal1.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g79kcal6g12.4g1.6g2g
Valittu annoskoko57g39kcal3g6.2g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna29g20kcal1.5g3.1g0.4g0.5g
Arvot/100g100g69kcal5.2g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128