Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Tonnikala öljyssä 10g18kcal2.6g0g0.9g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g83kcal6.8g2g4.8g2g
Valittu annoskoko57g42kcal3.4g1g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna29g21kcal1.7g0.5g1.2g0.5g
Arvot/100g100g73kcal6g1.8g4.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083