Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 19g60kcal5g0g4.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kookosöljy 100g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g25g13kcal0.3g1.9g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g166kcal11.4g5.8g10.6g0.4g
Valittu annoskoko57g83kcal5.7g2.9g5.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g42kcal2.9g1.5g2.7g0.1g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287536