Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g0.9g7.1kcal0g0g0.8g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g29g10kcal0.4g1.4g0.1g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g11g12kcal2.9g0g0.1g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g16g27kcal1.2g0.8g2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g112kcal9.2g4.6g6g0.8g
Valittu annoskoko57g56kcal4.6g2.3g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g28kcal2.3g1.2g1.5g0.2g
Arvot/100g100g98kcal8g4g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985