Pikaiset pikkupitsat frutti di mare

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
150 g Pirkka tonnikalaa öljyssä
160 g Lidlin mozzarellaa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g Rainbow-katkarapuja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Levitä tomaattimurska, tonnikala, katkarapu ja ananas pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g14g40kcal1g7g1g0.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)5.9g10kcal1.5g0.1g0.4g0g
Mozzarella Lovilio Lidl6.2g21kcal1.6g0.1g1.6g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)15g6.1kcal0.3g1.2g0g0.2g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper8.9g5.1kcal0g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu, rainbow3.9g3.9kcal0.9g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g178kcal10.8g20.4g6g1.2g
Valittu annoskoko57g89kcal5.4g10.2g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g45kcal2.7g5.1g1.5g0.3g
Arvot/100g100g156kcal9.4g17.8g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436181