Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g2.6g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Chilikastike original, Felix1.6g1.4kcal0g0.2g0g0g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.3g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g10g6.3kcal0g1.6g0g0.1g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 26g39kcal5.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g135kcal13.4g8.4g5.2g1g
Valittu annoskoko57g68kcal6.7g4.2g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g34kcal3.4g2.1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g118kcal11.7g7.4g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152