Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5.6g18kcal1.5g0g1.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 11g3.3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g11g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g6.9g7.6kcal0.2g0.2g0.7g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g5.6g8.9kcal0.1g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g83kcal4.4g2.8g5.6g1.2g
Valittu annoskoko57g42kcal2.2g1.4g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g21kcal1.1g0.7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g73kcal3.8g2.4g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401