Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Atria sika-nauta jauheliha 23%16g42kcal2.7g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g161kcal6.2g4.6g13g1.4g
Valittu annoskoko57g80kcal3.1g2.3g6.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g40kcal1.6g1.2g3.3g0.4g
Arvot/100g100g141kcal5.4g4g11.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428650