Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g25g6.3kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska Eldorado12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g4.7g14kcal1.5g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g88kcal8.6g3.6g4.4g1.6g
Valittu annoskoko57g44kcal4.3g1.8g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal2.2g0.9g1.1g0.4g
Arvot/100g100g77kcal7.5g3.1g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763