Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g8.8g53kcal1.8g0.6g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl22g74kcal0.4g0.7g7.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g355kcal10.4g3g33.4g0g
Valittu annoskoko57g178kcal5.2g1.5g16.7g0g
Annoskoko puolitettuna29g89kcal2.6g0.8g8.4g0g
Arvot/100g100g309kcal9.1g2.6g29.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903