Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana 4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g35kcal2g2.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko57g17kcal1g1.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g9kcal0.5g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954