Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 5.2g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Pestokastike, yrttikastike 2g10kcal0.2g0g1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)12g15kcal2.1g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g74kcal5.4g3.4g4.2g0.8g
Valittu annoskoko57g37kcal2.7g1.7g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g19kcal1.4g0.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g65kcal4.7g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794