Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g18g26kcal0.9g5.1g0.1g0.2g
Maito, Kevyt24g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g136kcal8g12.8g5.8g0.4g
Valittu annoskoko57g68kcal4g6.4g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g34kcal2g3.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g119kcal7g11.1g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040