Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipulikuutiot rainbow0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g20g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa10g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.9g18kcal1.3g0g1.3g0g
Basilika, tuore2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g74kcal4.2g6.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko57g37kcal2.1g3.3g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g18kcal1.1g1.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.7g5.7g2.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284511