Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g3.1g10kcal1.6g0.9g0g0.2g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g12g4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g3.1g10kcal0.4g1.9g0.1g0.3g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g1.7g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g1.7g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 7.8g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g93kcal6g9.4g3g2g
Valittu annoskoko57g47kcal3g4.7g1.5g1g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal1.5g2.4g0.8g0.5g
Arvot/100g100g81kcal5.2g8.2g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208134