Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka10g14kcal2.2g0.2g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Rice Dream, riisimaito15g7kcal0g1.4g0.1g0g
Täysjyväriisi. Risella.5.5g19kcal0.4g3.9g0.2g0.3g
Parsakaali, tuore, 257g6.1g1.8kcal0.3g0.1g0g0.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g6.1g2.6kcal0g0.6g0g0.2g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g122kcal7.4g15.4g3.4g1.4g
Valittu annoskoko57g61kcal3.7g7.7g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g30kcal1.9g3.9g0.9g0.4g
Arvot/100g100g106kcal6.4g13.4g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557