Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g23g28kcal3.7g0.3g1.3g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g9g11kcal0.3g0.5g0.9g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g91kcal8g2.8g5.2g0g
Valittu annoskoko57g46kcal4g1.4g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal2g0.7g1.3g0g
Arvot/100g100g79kcal7g2.4g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310