Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 5.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g8g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow11g11kcal2.2g0.1g0.2g0g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 2.8g8.8kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 10g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1505.6g22kcal1.6g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g284kcal10.6g20.6g17g2g
Valittu annoskoko57g142kcal5.3g10.3g8.5g1g
Annoskoko puolitettuna29g71kcal2.7g5.2g4.3g0.5g
Arvot/100g100g248kcal9.3g18g14.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094