Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 21g49kcal2.4g0.2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g143kcal6g9.2g9g1g
Valittu annoskoko57g72kcal3g4.6g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g36kcal1.5g2.3g2.3g0.3g
Arvot/100g100g125kcal5.2g8g7.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686