Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 16g35kcal2.9g0g2.6g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.5g3.1kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.7g11kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g122kcal7.6g4.4g7.6g1.4g
Valittu annoskoko57g61kcal3.8g2.2g3.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g30kcal1.9g1.1g1.9g0.4g
Arvot/100g100g106kcal6.6g3.8g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425