Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g5.6g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen5.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 6.5g1kcal0.1g0g0g0.1g
Hillosipuli, Rainbow4.2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria23g25kcal4.7g0g0.6g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g74kcal10.2g2.8g2g0.8g
Valittu annoskoko57g37kcal5.1g1.4g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g19kcal2.6g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g65kcal8.9g2.4g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604