Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punajuuri 9g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Risottoriisi (Pirkka)6.2g21kcal0.4g5g0g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)3.1g1.4kcal0g0.3g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu16g9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Aurajuusto3.9g13kcal0.8g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g116kcal3.2g13.8g5.2g0.6g
Valittu annoskoko57g58kcal1.6g6.9g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g29kcal0.8g3.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g101kcal2.8g12.1g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123