Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 50g90kcal8.1g3.6g4g3.6g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g228kcal16.4g7.8g13g7.4g
Valittu annoskoko58g114kcal8.2g3.9g6.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna29g57kcal4.1g2g3.3g1.9g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.8g11.3g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089