Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl34g45kcal4.5g0.1g2.8g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g9g56kcal2.2g0.6g5g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl10g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g323kcal13.8g2.4g28.4g0g
Valittu annoskoko58g162kcal6.9g1.2g14.2g0g
Annoskoko puolitettuna29g81kcal3.5g0.6g7.1g0g
Arvot/100g100g281kcal12g2.1g24.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765