Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g17g62kcal0.8g5.2g4.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g6.3g12kcal1.2g0g0.8g0g
Katkarapu 7.5g5.1kcal1.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Maito, Kevyt8.3g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.2g13kcal1g0g1g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g239kcal10.6g11.6g16.8g1.2g
Valittu annoskoko58g120kcal5.3g5.8g8.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g60kcal2.7g2.9g4.2g0.3g
Arvot/100g100g208kcal9.2g10.1g14.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415