Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 36g70kcal6.7g0g4.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)6.4g4.2kcal1g0g0g0g
Tomaatti 4.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g7.1g8.6kcal0.6g0.4g0.5g0g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g169kcal16.8g1.2g10.6g0.2g
Valittu annoskoko58g85kcal8.4g0.6g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g42kcal4.2g0.3g2.7g0.1g
Arvot/100g100g147kcal14.6g1g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641