Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl20g68kcal0.4g0.6g7g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g10g61kcal0.9g1.9g5.5g1.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton10g30kcal0.3g0.4g3g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g424kcal6g6.6g41.4g2.8g
Valittu annoskoko57g212kcal3g3.3g20.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna29g106kcal1.5g1.7g10.4g0.7g
Arvot/100g100g369kcal5.2g5.7g36.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943