Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 24g45kcal6.5g0g2.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Korppujauho 2.6g10kcal0.3g1.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g165kcal17g5.4g8g0.4g
Valittu annoskoko58g82kcal8.5g2.7g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g41kcal4.3g1.4g2g0.1g
Arvot/100g100g143kcal14.8g4.7g6.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992