Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g13g45kcal1.8g7.4g0.9g1.2g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g14g25kcal1.7g3.3g0.2g1.9g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)8.7g15kcal0.2g0.3g1.5g0.4g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g6.3g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g220kcal15.2g24.6g6g7.4g
Valittu annoskoko58g110kcal7.6g12.3g3g3.7g
Annoskoko puolitettuna29g55kcal3.8g6.2g1.5g1.9g
Arvot/100g100g191kcal13.2g21.4g5.2g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023